wrzesniowe spotkanie w Poznaiu
- Asia
wrzesniowe spotkanie w Poznaiu
Robimy jakieś spotkanie we wrześniu?
Zastanawiam się też czy ustalamy tak jak wcześniej spotkania na pierwszy piątek miesiąca? W takiej sytuacji powinniśmy zrobić spotkanie już w ten piątek, to trochę mało czasu, w dodatku już wiem że w grudniu w pierwszy piątek też nie będę w stanie przyjść, a przecież będzie trzeba wtedy obgadać sprawy przed WOŚP.
Zastanawiam się też czy ustalamy tak jak wcześniej spotkania na pierwszy piątek miesiąca? W takiej sytuacji powinniśmy zrobić spotkanie już w ten piątek, to trochę mało czasu, w dodatku już wiem że w grudniu w pierwszy piątek też nie będę w stanie przyjść, a przecież będzie trzeba wtedy obgadać sprawy przed WOŚP.
- Morinna
- Kontaktowanie:
Re: wrzesniowe spotkanie w Poznaiu
Planuję wybrać się do Poznania na weekend listopadowy 10-12, czy się uda nie wiem bo jeszcze kupa czasu. Ale tak poinformować chciałam moją starą ulubioną gminę 

Martyna --> siostra miejscowa z miejsca gdzie mieliśmy co roczny zlot I-IV(od 1 do 4) :) oraz Poznań <3 i PG w nim
https://in-world-morinna.blogspot.com/
https://in-world-morinna.blogspot.com/
- Asia
Nie wiem jak inni będą mieli plany na 11 listopada. W takiej sytuacji, można by ustalić do końca roku, że będziemy się spotykać w drugi piątek miesiąca. Pytanie co na to reszta. Magda, Paweł, Jacek jak Wam terminy pasują?
- doradora
O! To my może też bylibyśmy chętni na pielgrzymkę w listopadzie ;D tylko dla mnie trochę za wcześnie na decyzję, ale wstępnie jestem za!
- Asia
No zapraszamy 

- Asia
Po przeprowadzonych rozmowach ustaliłam że robimy spotkanie w najbliższy piątek 8 września, tak więc serdecznie zapraszam.
Bar A Boo na ulicy Taczaka 11/2 http://baraboo.pl/ godzina też tradycyjna, czyli 18.
Bar A Boo na ulicy Taczaka 11/2 http://baraboo.pl/ godzina też tradycyjna, czyli 18.
- pbz
Będę.
- Najbliższym tematem jest chyba Marsz Równości, na którym Potwór jest zawsze mile widziany. Ja jednak tym razem nie będę Queerowym Piratem, a Siostrą Niewustającej Przyjemności, która dba o to by było przestrzegane Ósme Lepiej Wolałbym byś Nie... Przypominam moje imię zakonne s.n.p. Mary Read - od imienia jednej z najbardziej Queerowych Piratek (m.in. pozostawała w związku lesbijskim z Anne Bonny, oraz biseksualnym z Calico Jackiem)
- Następny temat, na który chcieliśmy tez się wybrać, to TweetRide - będzie w ostatnią sobotę września. Ciągle nie mamy jeszcze Potwornej przyczepki do roweru, ale mogę zabrać Potwora do koszyka... Tutaj chętnie jako Pirat.
- Synod w Toruniu
- WOŚP...
- Najbliższym tematem jest chyba Marsz Równości, na którym Potwór jest zawsze mile widziany. Ja jednak tym razem nie będę Queerowym Piratem, a Siostrą Niewustającej Przyjemności, która dba o to by było przestrzegane Ósme Lepiej Wolałbym byś Nie... Przypominam moje imię zakonne s.n.p. Mary Read - od imienia jednej z najbardziej Queerowych Piratek (m.in. pozostawała w związku lesbijskim z Anne Bonny, oraz biseksualnym z Calico Jackiem)
- Następny temat, na który chcieliśmy tez się wybrać, to TweetRide - będzie w ostatnią sobotę września. Ciągle nie mamy jeszcze Potwornej przyczepki do roweru, ale mogę zabrać Potwora do koszyka... Tutaj chętnie jako Pirat.
- Synod w Toruniu
- WOŚP...
--
paweł ziemba
paweł ziemba
- Asia
O, sporo aktywności czeka nas tej jesieni i zimy.