wakacyjne spotkanie
- Asia
wakacyjne spotkanie
Mirek Palicki planuje przyjechać do poznania i chciałby się z nami spotkać, macie może czas w jakiś wakacyjny weekend, aby się spotkać? Odpada jedynie 29-30 lipca, no a potem 18-20 sierpnia, bo to zjazd Pastafarian.
- pbz
Re: wakacyjne spotkanie
Ja jestem teraz zajęty codziennie. W tygodniu to jeszcze może bym chwilę znalazł.
--
paweł ziemba
paweł ziemba
- Empelon
Hej,
Dzięki, że chcecie dopasować spotkanie do naszego wypadu na Poznań.
Co powiecie na piątek 21 lipca? My (tzn ja i moja kochana żona) przyjedziemy do Poznania w czwartek i wyjeżdżamy w niedzielę. Gdyby była taka możliwość to bardzo chętnie się spotkamy w któryś z tych dni. Wolałbym nie w sobotę, bo wicie-rozumicie wracamy w niedzielę samochodem, ale jak by co to i sobota będzie dobra.
Przy okazji:
1. Co tak na prawdę warto w te dwa dni zwiedzić, zobaczyć?
2. Jeśli ktoś zna jakiś skromny pokój/apartament na starówce to proszę o sugestie.
Dzięki, że chcecie dopasować spotkanie do naszego wypadu na Poznań.
Co powiecie na piątek 21 lipca? My (tzn ja i moja kochana żona) przyjedziemy do Poznania w czwartek i wyjeżdżamy w niedzielę. Gdyby była taka możliwość to bardzo chętnie się spotkamy w któryś z tych dni. Wolałbym nie w sobotę, bo wicie-rozumicie wracamy w niedzielę samochodem, ale jak by co to i sobota będzie dobra.
Przy okazji:
1. Co tak na prawdę warto w te dwa dni zwiedzić, zobaczyć?
2. Jeśli ktoś zna jakiś skromny pokój/apartament na starówce to proszę o sugestie.
Niech Wasz makaron zawsze będzie gorący a piwo zimne.
- pbz
- Empelon
To jak - zaklepane na 21 lipca?
Jeśli TAK, to można by zrobić wydarzenie na FB, może inni też by przyjechali?
Jeśli TAK, to można by zrobić wydarzenie na FB, może inni też by przyjechali?
- Asia
Tak, ustalamy na 21 lipca, pytanie od której się spotykamy?
- Empelon
Pytanie GDZIE i o której 
Dla nas im wcześniej tym lepiej - jesteśmy na wakacjach i mamy dużo czasu
Ale dostosujemy się do potrzeb i możliwości innych 
EDIT
Asiu - dodasz wydarzenie na FB? Żeby Waldi mógł je rozgłosić urbi et orbi ze swojej rozgłośni?

Dla nas im wcześniej tym lepiej - jesteśmy na wakacjach i mamy dużo czasu

EDIT
Asiu - dodasz wydarzenie na FB? Żeby Waldi mógł je rozgłosić urbi et orbi ze swojej rozgłośni?
- Asia
Miejsce to myślę tradycyjne, czyli Bar A Boo na ulicy Taczaka 11/2 http://baraboo.pl/ godzina też tradycyjna, czyli 18.
I jest wydarzenie https://www.facebook.com/events/1704566 ... n_history=[%7B%22surface%22%3A%22permalink%22%2C%22mechanism%22%3A%22admin_banner%22%2C%22extra_data%22%3A[]%7D%2C%7B%22surface%22%3A%22create_dialog%22%2C%22mechanism%22%3A%22copy_create_dialog%22%2C%22extra_data%22%3A[]%7D]&has_source=1
I jest wydarzenie https://www.facebook.com/events/1704566 ... n_history=[%7B%22surface%22%3A%22permalink%22%2C%22mechanism%22%3A%22admin_banner%22%2C%22extra_data%22%3A[]%7D%2C%7B%22surface%22%3A%22create_dialog%22%2C%22mechanism%22%3A%22copy_create_dialog%22%2C%22extra_data%22%3A[]%7D]&has_source=1
- Empelon
Super. No to do zobaczenia w święty piątek.
PS
A co doradzicie zwiedzić w piątek i w sobotę?
PS
A co doradzicie zwiedzić w piątek i w sobotę?
- Asia
Miała być ładna pogoda, to myślałam o spacerze w zoo, ale na razie to wygląda że się popsuła. Nie wiem jakie macie preferencje w zwiedzaniu. Palmiarnia jest fajna, zoo to duża przestrzeń idealna na długi spacer.
Mamy Bramę Poznania/ICHOT, czyli Interaktywnie Centrum Historii Ostrowa Tumskiego, podobno fajne, sama jeszcze tam nie dotarłam.
W południe na starym rynku koziołki.
Jeśli chce się obejrzeć fajną architekturę to spacer po uliczkach Łazarza czy Jeżyc, Łazarz za parkiem z palmiarnią.
Mamy Bramę Poznania/ICHOT, czyli Interaktywnie Centrum Historii Ostrowa Tumskiego, podobno fajne, sama jeszcze tam nie dotarłam.
W południe na starym rynku koziołki.
Jeśli chce się obejrzeć fajną architekturę to spacer po uliczkach Łazarza czy Jeżyc, Łazarz za parkiem z palmiarnią.
- Empelon
Pogoda była idealna.
No koziołki to obowiązkowo. Nie zobaczyć koziołków w Poznaniu to tak jakby pojechać do Paryża i nie zobaczyć wieży Eiffla
Byliśmy m.in. w Cytadeli i w Pałacu Cesarskim - jak ktoś nie był to polecam.
No koziołki to obowiązkowo. Nie zobaczyć koziołków w Poznaniu to tak jakby pojechać do Paryża i nie zobaczyć wieży Eiffla

Byliśmy m.in. w Cytadeli i w Pałacu Cesarskim - jak ktoś nie był to polecam.
- Asia
Tylko żeby zobaczyć koziołki, trzeba na tę 12 wstać, co czasem nie jest łatwym zadaniem.
- Empelon